8.Sınıf LGS İngilizce Deneme Sınavı İndir 104 Soru PDF-3 - Test Çöz

23 Mayıs 2020 Cumartesi

8.Sınıf LGS İngilizce Deneme Sınavı İndir 104 Soru PDF-3

Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 8.sınıf öğrencileri için çeşitli iller tarafından geçen günlerde 1000 soruluk çalışma soruları hazırlanmıştı. Bu 1000 soru içerisinden 140 soruluk ingilizce sorularını bir araya getirmiş ve cevaplitestler.com/2020/05/8-sinif-ingilizce-deneme-sinavi-indir-2 bu adrese yüklemiştim. Birinci 1000 soruluk ingilizce deneme sorularını hala indirmeyen varsa paylaştığım bağlantıya giderek indirebilirler. Bu arada yukarıda verdiğim bağlantıda yer alan 140 soru tek pdf içinde değil, ayrı ayrı il il ayrılıp o şekilde paylaşılmıştı ve toplam 140 soruydu.

İkinci 1000 soruluk çalışma soruları da geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve onun içerisinden de seçtiğim ingilizce sorularını bir araya getirdim ve TEK PDF şeklinde sizler için hazırladım. Sayfanın en altına inerek indirme bağlantısı ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan görseller ile diğer denemeleri de indirebilirsiniz.

Ayrıca site içerisinde 8.sınıf lgs ingilizce deneme soruları indir ya da 8.sınıf pdf ingilizce deneme soruları indir şeklinde aramalar yaparak yeni nesil beceri temelli lgs deneme sınavlarını indirebilirsiniz.


İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)
8.sınıf ingilizce 104 soruluk lgs deneme sınavı pdf indir - cevap anahtarı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder