5.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları Ve Cevapları 2023 2024 - Test Çöz

24 Temmuz 2023 Pazartesi

5.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları Ve Cevapları 2023 2024

5.Sınıf Türkçe 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
5.Sınıf Türkçe 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
5.Sınıf Türkçe 2.Dönem 1.Yazılı Soruları
5.Sınıf Türkçe 2.Dönem 2.Yazılı Soruları

5.Sınıf Testleri (Tüm Dersler)
5.Sınıf Yazılı Soruları (Tüm Dersler)
5.Sınıf Kaynak Kitap Önerileri

5.sınıf türkçe yazılı soruları öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hazırlanmıştır. Sınava girmeden önce kendilerini denemek isteyen öğrencilerimiz, soru hazırlarken sorulardan faydalanmak isteyen öğretmenlerimiz gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

5.sınıf türkçe yazılı soruları ve cevapları ile türkçe dersi sınavına hazırlık yapabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan bağlantılar ile 5.sınıflar ile ilgili tüm içeriklere ulaşabilirsiniz.


İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

5.sınıf türkçe yazılı soruları pdf formatında hazırlanmıştır.


5.sınıf türkçe yazılı soruları çöz dosyası içerisinde genelde doğru yanlış, boşluk doldurma, eşleştirme ve test soruları yer almaktadır. Aşağıdan indireceğiniz testler pdf formatında hazırlanmıştır. WORD formatında isteyen arkadaşlar olursa instagram.com/cevaplitestler adresinden iletişime geçerlerse word formatında da gönderebilirim.


Verilen 5.sınıf türkçe yazılı soruları Google drive hesabına eklidir. Gmail hesabınız açık olursa yazılı sorularını daha kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

NOT: Birden fazla yazılı sorusu örnekleri paylaşılmıştır. Bazı yazılı sorularının test kısımları bazı yazılı sorularının doğru yanlış kısımları bazılarının da boşluk doldurma kısımları aynı olabilir. Bu sayfada yer alan soruların tamamı gerçek sınavlar uygulanmış sorulardır. Konu ve müfredat değişmediği için her sene soruların bazı kısımları değiştirilmiştir.


1 yorum: