7.Sınıf Matematik Eşitlik ve Denklem Testi İndir PDF (3.Ünite) - Test Çöz

27 Ağustos 2022 Cumartesi

7.Sınıf Matematik Eşitlik ve Denklem Testi İndir PDF (3.Ünite)

7.sınıf eşitlik ve denklem test soruları pdf olarak hazırlanmıştır. 7.sınıf matematik eşitlik ve denklem yeni nesil test soruları içerisinde 73 adet soru yer almaktadır. 


Sorular 7.sınıf eşitlik ve denklem çıkmış meb soruları ve Kahramanmaraş fasikülü içerisinde yer alan test sorularından derlenerek kolaydan zora, toner dostu olacak şekilde hazırlanmıştır.


7.sınıf matematik eşitlik ve denklem test soruları Google Drive bulut depolama sistemine eklenmiştir. Herhangi bir kota vb. farklı bir uyarı vermesi durumunda kolay bir şekilde indirmek isterseniz Gmail yani google drive hesabınızı açarak testleri daha kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Sorular daha önceki meb sınavlarında çıkan test sorularından derlenerek toner dostu olacak şekilde ayarlanmıştır.


cevaplitestler.com/p/7-sinif-testleri
cevaplitestler.com/p/7-sinif-yazili-sorulari
cevaplitestler.com/7-sinif-matematik-testleri

cevaplitestler.com/7-sinif-matematik-testleri adresi içerisinde ise 7.sınıf matematik testlerini bulabilirsiniz. Tüm üniteler ait matematik testleri eklenmektedir. 7.sınıf eşitlik ve denklem testi aşağıdaki kazanımları kapsamaktadır;


  1. Eşitliğin korunumu ilkesini anlar. 
  2. Birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemi tanır ve verilen gerçek hayat durumlarına uygun birinci dereceden bir bilinmeyenli denklem kurar. 
  3. Birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemleri çözer. 
  4. Birinci dereceden bir bilinmeyenli denklem kurmayı gerektiren problemleri çözer.

İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder