5.Sınıf Fen Yazılı Soruları ve Cevapları 2023 2024 - Test Çöz

21 Temmuz 2023 Cuma

5.Sınıf Fen Yazılı Soruları ve Cevapları 2023 2024

5.Sınıf Fen 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
5.Sınıf Fen 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
5.Sınıf Fen 2.Dönem 1.Yazılı Soruları
5.Sınıf Fen 2.Dönem 2.Yazılı Soruları

5.Sınıf Fen 1.Dönem Tekrar Testi PDF 
5.Sınıf Kaynak Önerileri 
5.Sınıf Testleri (Tüm Dersler) 

5.sınıf fen yazılı soruları öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hazırlanmıştır. Sınava girmeden önce kendilerini denemek isteyen öğrencilerimiz, soru hazırlarken sorulardan faydalanmak isteyen öğretmenlerimiz gönül rahatlığıyla kullanabilirler.


Ayrıca cevaplitestler.com/p/5-sinif-testleri bağlantısı ile 5.sınıf testleri ile ilgili hazırlanan diğer içerikleri bulabilir ve tüm testlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 


NOT: Yazılı sorularının bazılarının cevap anahtarı video olarak hazırlanmıştır bazılarının cevap anahtarı ise pdf şeklinedir bilginize :)


5.sınıf fen yazılı soruları içerisinde genelde doğru yanlış, boşluk doldurma, eşleştirme ve test soruları yer almaktadır. Aşağıdan indireceğiniz testler pdf formatında hazırlanmıştır. WORD formatında isteyen arkadaşlar olursa instagram.com/cevaplitestler adresinden iletişime geçerlerse word formatında da gönderebilirim.

İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

3 yorum:

  1. 😚☝🌺😍🙂🎋🙏🤐🤐🤐🤐🤐🤐🙏😍😍😍😘💋💘💖💕❤💓💞💯💍👰👫💞😍😘💞😘😍☺😍😘😘😳❤❣️💝💕❤❤😘😘😘😍😍😍❤❤❤💛💛💚💚💙💙😍😘✌💘❤💯💕🌸😏💕😆🌸😘😙💋✨🌙🌙🌙🌙✨🙏🤐🤐🤐🤐🤐🤐🙏

    YanıtlaSil
  2. Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzeeeeeeelll 😁😁💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

    YanıtlaSil