8.Sınıf Fen LGS Deneme Sınavı İndir Ücretsiz PDF 100 Soru - Test Çöz

8 Aralık 2020 Salı

8.Sınıf Fen LGS Deneme Sınavı İndir Ücretsiz PDF 100 Soru

 Merhabalar sevgili arkadaşlar. Daha önce sizlerle cevaplitestler.com/2020/10/8-sinif-fen-deneme-sinavi-indir-ucretsiz-7 bu adreste 8.sınıf fen kurumsal lgs deneme sınavları paylaşmıştım. Hem birazdan indireceğiniz hem de sayfa da yer alan tüm içerikler ücretsiz bir şekilde paylaşılan kaynaklardan derlenmektedir.


Ayrıca yine lgs deneme sınavları pdf adresi içerisinde yer alan denemeler de il memler ve bir çok yayın evi tarafından ücretsiz bir şekilde dağıtılan denemelerden oluşmaktadır.


Aşağıda yer alan 8.sınıf fen lgs deneme sınavı içerisinde 5 tane denemenin birleşmiş halini bulacaksınız arkadaşlar. Toplam 100 adet fen sorusu. 8.sınıf fen 100 soru içerisinde daha çok 1.dönem konuları ile ilgili sorular yer almaktadır.


Yine mevsimler ve iklim konusunun alt konuları olan mevsimlerin oluşumu, iklim ve hava hareketleri, dna ve genetik kod konusunun alt konuları olan kalıtım, adaptasyon gibi konulardan da sorular yer almaktadır. Soruların cevapları en son sayfa içerisinde yer almaktadır. Diğer 1.dönem konuları olan madde ve endüstri ile ilgili sorular da yer almaktadır. Kısaca bu denemelerdeki sorular 1.dönem genel tekrarı için kullanılabilir.


8.sınıf fen 100 soruluk lgs deneme sınavı google drive a eklidir. İstediğiniz gibi kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca denemeleri eba üzerinden öğrencilerinize gönderebilirsiniz.


İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

8.SINIF FEN 100 SORULUK LGS DENEME SINAVI İNDİR PDF


İndir

2 yorum: