5.Sınıf Matematik Kesirlerde İşlemler Test Soruları ve Cevapları (PDF) - Test Çöz

24 Temmuz 2023 Pazartesi

5.Sınıf Matematik Kesirlerde İşlemler Test Soruları ve Cevapları (PDF)

5.sınıf matematik 2.ünite kesirlerde işlemler test soruları pdf olarak hazırlanmıştır. 5.sınıf matematik testleri ile ilgili çalışmaları cevaplitestler.com da bulabilirsiniz.


5.sınıf matematik kesirlerde işlemler kazanımı ile ilgili hazırlanan soruların cevap anahtarı son sayfaya eklenmiştir.


cevaplitestler.com/p/5-sinif-testleri adresinden 5.sınıf tüm dersler test soruları ile ilgili çalışmaları pdf ve cevap anahtarlı olarak indirebilirsiniz.

cevaplitestler.com/5-sinif-matematik-testleri adresinden de 5.sınıf matematik testlerinin tüm ünite testlerini cevap anahtarlı olarak indirebilirsiniz.

Site içerisinde 5.sınıf kesirlerde işlemler testi ile ilgili içerikleri de bulabilirsiniz. 1.testte yer alan sorular daha önceki sınavlarda çıkan sorulardan derlenmiştir. Cevap anahtarı son sayfaya eklenmiştir.


Ayrıca 5.sınıf matematik 1.dönem genel tekrar test soruları için cevaplitestler.com/5-sinif-matematik-1-donem-genel-tekrar-testi-pdf adresini ziyaret edebilirsiniz.


Kazanımlar ise aşağıdaki gibidir.


1) Paydaları eşit veya birinin paydası diğerinin paydasının katı olan iki kesrin toplama ve çıkarma işlemini yapar ve anlamlandırır. 
2) Paydaları eşit veya birinin paydası diğerinin paydasının katı olan kesirlerle toplama ve çıkarma işlemleri gerektiren problemleri çözer ve kurar.

 
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

5.SINIF KESİRLERDE İŞLEMLER TESTİ İNDİR PDF


5.Sınıf Matematik Kesirlerde İşlemler Testi PDF İndir 21 Soru 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder