5.Sınıf Matematik Veri Toplama ve Değerlendirme Test Soruları ve Cevapları (PDF) - Test Çöz

24 Temmuz 2023 Pazartesi

5.Sınıf Matematik Veri Toplama ve Değerlendirme Test Soruları ve Cevapları (PDF)

5.sınıf matematik 5.ünite veri toplama ve değerlendirme test soruları pdf olarak hazırlanmıştır. 5.sınıf matematik testleri ile ilgili çalışmaları cevaplitestler.com da bulabilirsiniz. 


Ayrıca cevaplitestler.com/5-sinif-matematik-testleri adresi içerisinde yer alan 5.sınıf konu kazanım testlerini de kesinlikle çözünüz.


5.sınıf veri toplama ve değerlendirme test soruları pdf şeklindedir ve cevap anahtarları ile birlikte paylaşılmıştır. Ayrıca cevaplitestler.com/p/5-sinif-testleri adresi içerisinden 5.sınıf tüm dersler testleri ile ilgili çalışmalara ulaşabilirsiniz. Soruların tamamı pdf ve cevap anahtarlı bir şekilde paylaşılmıştır.


5.sınıf matematik  veri toplama ve değerlendirme konusu kazanımı ile ilgili hazırlanan soruların cevap anahtarı son sayfaya eklenmiştir. 1.test  içerisinde yer alan sorular daha önceki meb sınavlarında çıkan sorulardan hazırlanmıştır. Soruları çözerken dikkatli bir şekilde çözünüz ve çözemediğiniz soruları mutlaka öğretmeninize çözdürünüz.


Soruları cevap anahtarları son sayfaya eklenmiştir. Ayrıca site içerisinde diğer derslere ait deneme ve testleri de bulabilirsiniz.


5.sınıf matematik 5.ünite veri toplama ve değerlendirme konu kazanımları ise aşağıdaki gibidir.


• 1. Veri toplamayı gerektiren araştırma soruları oluşturur. 
• 2. Araştırma sorularına ilişkin verileri toplar, sıklık tablosu ve sütun grafiğiyle gösterir. 
•3. Sıklık tablosu veya sütun grafiği ile gösterilmiş verileri yorumlamaya yönelik problemleri çözer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder