8.Sınıf Fen Basit Makineler Testi İndir PDF 198 Soru (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Fen Basit Makineler Testi İndir PDF 198 Soru (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf fen 5.ünite basit makineler pdf test soruları hazır. 8.sınıf fen testleri kategorisi içerisinde yer alan diğer testleri de mutlaka çözünüz.

Ayrıca cevaplitestler.com/p/8-sinif-testleri adresi içerisinde yer alan 8.sınıflara ait tüm dersler testlerini de mutlaka çözünüz. Hepsi cevap anahtarlı ve pdf formatında hazırlanmıştır.

8.sınıf 5.ünite basit makineler pdf test soruları bu yıl lgs sınavında çok sorulan sorulardan olacaktır diye tahmin ediyorum. Özellikle kuvvetten kazanç ve yoldan kayıp tarzında bir soru gelebilir diye düşünüyorum.

8.sınıf basit makineler testi içerisinde; palangalar, kaldıraçlar, makaralar, eğik düzlem, çıkrık, dişli çarklar, kasnaklar gibi sorular vardır.

8.sınıf fen yeni nesil basit makineler pdf test sorularının cevap anahtarları son sayfaya eklenmiştir. Son sayfa içerisinde test sorularının cevap anahtarlarını bulabilirsiniz.

Yine sorulardan bazıları çeşitli iller tarafından hazırlanan çalışma fasiküllerinden, kazanım testlerinden ve beceri temelli testlerden derlenerek hazırlanmıştır. Soruları eba üzerinden öğrencilerinize gönderebilirsiniz. Lgs deneme sınavları pdf bağlantısı içerisinde yer alan yeni nesil lgs deneme sınavlarını da kesinlikle çözmenizde büyük fayda var.

Aşağıda yer alan indirme bağlantısı ile 8.sınıf fen basit makineler testini pdf olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. PDF sonlarında cevapları eklenmiştir arkadaşlar. testlerin daha çok öğretmen ve öğrencilerimize ulaşması için sosyal medya hesaplarınıza paylaşırsanız çok sevinirim.

İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

8.SINIF 5.ÜNİTE BASİT MAKİNELER TESTİ İNDİR 


1 yorum: