6.Sınıf Sosyal 6.Ünite Testi İndir PDF (Etkin Vatandaşlık) - Test Çöz

21 Ekim 2021 Perşembe

6.Sınıf Sosyal 6.Ünite Testi İndir PDF (Etkin Vatandaşlık)

Merhabalar arkadaşlar. 6.sınıf sosyal testleri kategorisi içerisinde yer alan etkin vatandaşlık test soruları ile ilgili yapılan çalışmaları aşağıda yer alan bağlantılar ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


6.sınıf sosyal 6.ünite testi içerisinde bir çok soru yer almaktadır. 6.sınıf sosyal etkin vatandaşlık test sorularının cevap anahtarı son sayfada yer almaktadır. Ayrıca 6.sınıflar ile ilgili kurumsal denemeleri pdf olarak indirmek isterseniz cevaplitestler.com/6-sinif-kurumsal-denemeler adresinden indirebilirsiniz.


Diğer sosyal bilgiler testleri için sitemiz içerisinde 6.sınıf sosyal bilgiler 6.ünite testleri indir şeklinde arama yaparsanız diğer sonuçlara da ulaşabilirsiniz. Ayrıca burada yer alan testleri EBA ile öğrencilerinize gönderebilirsiniz. Ayrıca cevaplitestler.com/6-sinif-sosyal-yazili-sorulari adresi içerisinden 6.sınıf sosyal bilgiler yazılı sorularını çözebilirsiniz.


6.sınıf sosyal bilgiler testleri ile ilgili ve diğer testleri cevaplitestler.com içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca soruların tamamı google drive a eklidir. Gmail hesabınız açık olursa daha kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

NOT: İlk dört testin cevap anahtarı son sayfalarındadır. Son testin cevap anahtarı ayrı olarak paylaşılmıştır.


İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

6.SINIF SOSYAL 6.ÜNİTE TESTİ İNDİR PDF (ETKİN VATANDAŞLIK)


6.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 24 Soru 6.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 25 Soru 6.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 30 Soru 6.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 26 Soru 6.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF-5 6.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF-5 CEVAPLAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder