7.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık 6.Ünite Testi İndir PDF 71 Soru - Test Çöz

30 Ağustos 2022 Salı

7.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık 6.Ünite Testi İndir PDF 71 Soru

Merhabalar arkadaşlar. 7.sınıf sosyal testleri kategorisi içerisinde yer alan etkin vatandaşlık test soruları ile ilgili yapılan çalışmaları aşağıda yer alan bağlantılar ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



cevaplitestler.com/7-sinif-testleri
cevaplitestler.com/7-sinif-yazili-sorulari
7.Sınıf Sosyal Bilgiler Testleri

7.sınıf sosyal 6.ünite testi içerisinde bir çok soru yer almaktadır. 7.sınıf sosyal etkin vatandaşlık test sorularının cevap anahtarı son sayfada yer almaktadır. Ayrıca 7.sınıflar ile ilgili kurumsal denemeleri pdf olarak indirmek isterseniz cevaplitestler.com/7-sinif-kurumsal-denemeler adresinden indirebilirsiniz.


Diğer sosyal bilgiler testleri için sitemiz içerisinde 7.sınıf sosyal bilgiler 6.ünite testleri indir şeklinde arama yaparsanız diğer sonuçlara da ulaşabilirsiniz. Ayrıca burada yer alan testleri EBA ile öğrencilerinize gönderebilirsiniz.


7.sınıf sosyal bilgiler testleri ile ilgili ve diğer testleri cevaplitestler.com içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca soruların tamamı google drive a eklidir. Gmail hesabınız açık olursa daha kolay bir şekilde indirebilirsiniz.


İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

7.SINIF SOSYAL 6.ÜNİTE TESTİ İNDİR PDF (ETKİN VATANDAŞLIK)


7.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 31 Soru (Cevaplar Son Sayfada) 7.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 20 Soru (Cevaplar Son Sayfada) 7.Sınıf Sosyal Etkin Vatandaşlık Test Soruları PDF 20 Soru (Cevaplar Son Sayfada)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder