8.Sınıf Fen LGS 1.Dönem Genel Tekrar Testi İndir (20 Soru) - Test Çöz

29 Nisan 2020 Çarşamba

8.Sınıf Fen LGS 1.Dönem Genel Tekrar Testi İndir (20 Soru)

8.sınıf lgs deneme sınavı için araştırma yaparken çok güzel 3 adet pdf bulduk arkadaşlar. Bu 3 adet pdf i birleştirerek 8.sınıf fen lgs sınavı için 1.dönem genel tekrar testi hazırlamış olduk.

Bazen arkadaşlar soruyorlar her defasında da tekrarlıyorum bu içerikleri arama motorlarına ya da facebook gibi sosyal medya hesaplarında 8.sınıf fen genel tekrar testi indir ya da 8.sınıf fen lgs genel tekrar testi indir gibi ifadeler yazarak bulabilirsiniz. Ben testleri bir araya getirip bu zor günlerde sizlerle paylaşıyorum o kadar.

Bu içeriğimizde paylaştığım 8.sınıf fen genel tekrar test sorularını daha önce bazı arkadaşlara mail ile göndermiştim. Yani indirip aaa bu bende var olmasın lütfen :) Mail göndermediğim diğer arkadaşlar da faydalansın diye şimdi paylaşıyorum sonra kulaklarım lütfen çınlamasın :)

Aşağıda yer alan genel tekrar test sorularına geçmeden önce sizlere nacizane bir tavsiyede de bulunmak isterim :) cevaplitestler.com/2020/04/8-sinif-fen-testleri adresi içerisinde yer alan 8.sınıf fen testlerini mutlaka öğrencilerinize eba yda whatsapp üzerinden gönderin çözsünler. Testler içerisinde gerçekten harika sorular var yine 8.sınıf fen denemeleri çöz adresi içerisinde de yer alan soruları mutlaka öğrencilerinize gönderin derim arkadaşlar :)



İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

8.SINIF FEN 1.DÖNEM GENEL TEKRAR TESTİ 20 SORU İNDİR

3 yorum: