7.Sınıf Matematik Yüzdeler Testi İndir PDF (4.Ünite) - Test Çöz

27 Ağustos 2022 Cumartesi

7.Sınıf Matematik Yüzdeler Testi İndir PDF (4.Ünite)

7.sınıf matematik 4.ünite yüzdeler test soruları pdf olarak hazırlanmıştır. 7.sınıf tüm dersler testleri ile ilgili çalışmaları cevaplitestler.com/p/7-sinif-testleri adresinden bulabilirsiniz. 


Ayrıca 7.sınıf matematik dersi ile ilgili aradığınız tüm ünite testleri pdf ve cevap anahtarlı bir şekilde cevaplitestler.com/7-sinif-matematik-testleri adresinde sizleri bekliyor :)


7.sınıf matematik yüzdeler kazanımı ile ilgili hazırlanan soruların cevap anahtarı son sayfaya eklenmiştir. Ayrıca 7.sınıf matematik testleri kategorisinde yer alan diğer testleri de mutlaka çözelim.


Site içerisinde 7.sınıf yüzdeler testi ile ilgili içerikleri de bulabilirsiniz. 1.testte yer alan sorular daha önceki sınavlarda çıkan sorulardan derlenmiştir. Cevap anahtarı son sayfaya eklenmiştir.


Ayrıca 7.sınıf matematik 1.dönem genel tekrar test soruları için cevaplitestler.com/7-sinif-matematik-1-donem-genel-tekrar-testi-pdf adresini ziyaret edebilirsiniz. Lütfen Cevaplı Testler sitemizi sosyal medya hesaplarınızda paylaşınız :)


Kazanımlar ise aşağıdaki gibidir.

• 1. Bir çokluğun belirtilen bir yüzdesine karşılık gelen miktarını ve belirli bir yüzdesi verilen çokluğun tamamını bulur. 
• 2. Bir çokluğu diğer bir çokluğun yüzdesi olarak hesaplar. 
• 3. Bir çokluğu belirli bir yüzde ile arttırmaya veya azaltmaya yönelik hesaplamalar yapar. 

5 yorum:

  1. Hocam cevap anahtarri yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevaplı testler sitesi içerisinde yer alan tüm testlerin cevap anahtarı var

      Sil
  2. Cevap anahtarı değilde yapilislari yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7.sınıf yüzdeler test soruları ve çözümleri en kısa sürede eklenecektir.

      Sil
  3. 25 soruluk olanı bulamadım

    YanıtlaSil