8.Sınıf İnkılap Tarihi Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası 6.Ünite Testi İndir PDF - Test Çöz

30 Haziran 2022 Perşembe

8.Sınıf İnkılap Tarihi Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası 6.Ünite Testi İndir PDF

Merhaba sevgili lgs öğrencilerim ve değerli öğretmen arkadaşlarım. Bu yazımızda 8.sınıf inkılap tarihi 6.ünitesi olan Atatürk dönemi Türk dış politikası ünitesi ile ilgili hazırlanan lgs tarzı sınav sorularını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ayrıca cevaplitestler.com/p/8-sinif-testleri adresinden 8.sınıflar tüm derslere ait testleri cevap anahtarlı ve pdf formatında indirebilirsiniz.

8.sınıf 6.ünite pdf test soruları içerisinde harika sorular yer almaktadır. 8.sınıf Atatürk dönemi Türk dış politikası ünitesi ile ilgili lgs sınavında karşınıza bir çok soru çıkmaktadır. Lütfen bu konuya özen veriniz. 8.sınıf lgs deneme sınavları pdf adresi içerisinde yer alan inkılap tarihi deneme sınavlarını da mutlaka çözünüz.

Son olarak 8.sınıf inkılap testleri içerisinde yer alan online kazanım testlerini de çözmeyi de unutmayın :)

Aşağıda yer alan soruların bazıları çeşitli il memler tarafından yayınlanan sorulardan derlenerek hazırlanmıştır. İllerin yayınladığı fasiküllerde yer alan test soruları öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşların daha kolay kullanacağı düşünülerek hazırlanmıştır. Fasiküllerin tamamını https://odsgm.meb.gov.tr/ adresinden indirebilirsiniz.

Ayrıca diğer sınıflarla ilgili toplu tek pdf olarak meb çalışma fasiküllerini TEK PDF şeklinde indirmek isterseniz cevaplitestler.com/meb-calisma-fasikul-tum-siniflar bu adresten indirebilirsiniz.

Anlamadığınız yerleri aşağıda adresini bıraktığım instagram adresi üzerinden sorabilirsiniz.

İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder