8.Sınıf Veri Analizi Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Veri Analizi Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf veri analizi yeni nesil sorular pdf formatında cevap anahtarlı bir şekilde hazırlanmıştır. 8.sınıf matematik veri analizi test soruları içerisindeki soruları çözerek eksik bilgileri tamamlayabilirsiniz. 

8.sınıf matematik testleri kategorisi içerisinde yer alan matematik testleri ile de diğer konulara ait testleri bulabilirsiniz. cevaplitestler.com/p/8-sinif-testleri adresinde ise 8.sınıflara ait tüm testleri bir arada bulabilirsiniz :)

Şimdi de fasikül içerisinde yer alan veri analizi konusu ile ilgili kısımları seçtim düzenledim ve toner dostu bir şekilde sizlere sunmak istedim.

8.sınıf veri analizi pdf dosyası içerisinde 32 soru yer almaktadır. 8.sınıf pdf yeni nesil veri analizi test sorularının cevapları son sayfada yer almaktadır.

Ayrıca daha önce 300 soruluk üslü sayılar ve köklü sayılar ile ilgili de bir çalışmayı cevaplitestler.com/8-sinif-uslu-koklu-sayilar-pdf bu adreste sizlerle paylaşmıştım. İsterseniz bu testi de indirebilirsiniz.

Kısaca aşağıdan indirebileceğiniz 8.sınıf 2.ünite pdf matematik test soruları MEB tarafından yayınlanan fasiküller içerisindeki test soruları seçilerek hazırlanmıştır. 

8.sınıf matematik 2.ünite konuları içerisinde veri analizi konusuyla ilgili sorular yer almaktadır.

Burada yer alan soruları isterseniz EBA üzerinden de öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. Test sorularını cevap anahtarları ise ayrı bir pdf olarak hazırlanmıştır. 

Aşağıda verilen google drive bağlantıları ile testleri ve cevap anahtarlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Gmail hesabınız açık olursa indirme işleminiz daha kolay olacaktır.

İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

8.SINIF VERİ ANALİZİ TESTİ İNDİR PDF

1 yorum: