8.Sınıf Köklü Sayılar Test Soruları PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Köklü Sayılar Test Soruları PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf köklü sayılar yeni nesil sorular pdf formatında hazırlanmıştır. 8.sınıf matematik kareköklü sayılar testi cevap anahtarlı bir şekilde hazırlanmıştır. 

8.sınıf matematik testleri kategorisinde diğer 8.sınıf matematik testleri ile ilgili yapılan çalışmaları bulabilirsiniz :)

8.sınıf lgs matematik köklü sayılar  test soruları daha önceki yıllarda sorulan bursluluk sınav soruları, TEOG, LGS gibi sorulardan derlenerek hazırlanmıştır.

Ayrıca 8.sınıf testleri kategorisi içerisinde ise 8.sınıflara ait tüm derslere ait testleri pdf formatında cevap anahtarlı olarak indirebilirsiniz :)

8.sınıf matematik lgs köklü sayılar test soruları indir dosyası ile öğrenciler temel kazanımları kolay bir şekilde kazanır. Daha sonra beceri temelli yeni nesil 8.sınıf köklü sayılar test sorularına geçiş yapabilir.

Ayrıca il memler tarafından yayınlanan örnek sorular içerisinde yer alan yeni nesil beceri temelli köklü sayılar test soruları da derlenerek eklenmiştir.

Soruların cevap anahtarları eklenmiştir. 8.sınıf köklü sayılar test soruları Google drive a eklidir. Kolay bir şekilde indirebilirsiniz.


İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

8.SINIF KÖKLÜ SAYILAR TEST SORULARI İNDİR PDF 133 SORU


NOT 1: Test 1 içerisinde 30 soru orta seviye ve kazanımlara yönelik, test 2 içerisinde 30 soru orta seviye ve kazanımlara yönelik test 3 içerisinde ise 30 soru, test 4 içerisinde 43 soru yer almaktadır.


8.SINIF KÖKLÜ SAYILAR YENİ NESİL TEST SORULARI İNDİR PDF 163 SORU


NOT 2: Test 1 içerisinde 40 soru, test 2 içerisinde 41, test 3 içerisinde 41, test 4 içerisinde 40 adet il memler tarafından hazırlanan yeni nesil matematik test soruları vardır.

8.SINIF KÖKLÜ SAYILAR ÇIKMIŞ LGS TEST SORULARI VE ÖRNEK SORULAR PDF İNDİR 36 SORU



8.SINIF KÖKLÜ SAYILAR 2.ÜNİTE FASİKÜL SORULARI 187 SORU

8 yorum: