8.Sınıf Cebirsel İfadeler Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Cebirsel İfadeler Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf cebirsel ifadeler yeni nesil test soruları pdf formatında cevap anahtarlı olarak hazırlanmıştır. 

Aşağıda yer alan bağlantılar ile 8.sınıf matematik cebirsel ifadeler test sorularını cevap anahtarlı bir şekilde indirebilirsiniz.

8.sınıf matematik testleri içerisinde yer alan diğer konuları da mutlaka sınav öncesi çözün. 

Ayrıca cevaplitestler.com/p/8-sinif-testleri adresinde de 8.sınıflara ait tüm derslere ait testleri pdf olarak indirebilirsiniz.

Bu paylaşımında ise 8.sınıf matematik 3.ünite cebirsel ifadeler pdf test sorularını sizlerle paylaşmak istedim. 

8.sınıf matematik cebirsel ifadeler test sorularının cevap anahtarı ise son sayfada yer almaktadır. Ayrıca lgs deneme sınavları pdf sayfasında yer alan pdf denemeleri de kesinlikle çözmenizi öneririm.

Ayrıca daha önce 332 soruluk köklü sayılar ile ilgili de bir çalışmayı cevaplitestler.com/8-sinif-uslu-koklu-sayilar-pdf bu adreste sizlerle paylaşmıştım. İsterseniz bu testi de indirebilirsiniz.

Cebirsel ifadeler özdeşlikler pdf test soruları ile ilgili lgs sınavında bir çok soru çıkmaktadır. Sınavda dikkat etmenizde büyük fayda var.

Burada yer alan soruları isterseniz EBA üzerinden de öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. Test sorularını cevap anahtarları ise ayrı bir pdf olarak hazırlanmıştır. 

Aşağıda verilen google drive bağlantıları ile testleri ve cevap anahtarlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Gmail hesabınız açık olursa indirme işleminiz daha kolay olacaktır.

2 yorum: