8.Sınıf Geometrik Cisimler Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Geometrik Cisimler Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf yeni nesil geometrik cisimler testi pdf  olarak hazır :) 8.sınıf matematik geometrik cisimler pdf cevap anahtarlı sorular ile zor olan bir konuyu daha kolay hale getirebilirsiniz :) Bence zor bir konu :)

8.sınıf testleri kategorisi içerisinde mutlaka çözmeniz gereken testler var. 8.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kesinlikle diğer testlere de baksın :)

8.sınıf matematik testleri kategorisi içerisinde daha önce sizlerle 1.ünite, 2.ünite, 3.ünite, 4.ünite, 5.ünite 8.sınıf matematik testleri ile ilgili çeşitli paylaşımlar yapmıştım.

Bu paylaşımında ise 8.sınıf matematik 6.ünitesi olan geometrik cisimler ile ilgili test soruları paylaşacağım.

8.sınıf matematik geometrik cisimler test sorularının cevap anahtarı ise son sayfada yer almaktadır. Ayrıca lgs deneme sınavları pdf sayfasında yer alan pdf denemeleri de kesinlikle çözmenizi öneririm.


Geometrik cisimler pdf test soruları ile ilgili lgs sınavında bir çok soru çıkmaktadır. Sınavda dikkat etmenizde büyük fayda var. 

1,2,3,4,5. testler iller tarafından yayımlanan fasiküllerde yer alan test sorularından derlenmiştir. Test soruları içerisinde dönüşü geometrisi soruları da yer almaktadır. Dönüşüm geometrisi ve geometrik cisimler konusu 8.sınıf matematik konularının 6.ünitesinde yer almaktadır.

Burada yer alan soruları isterseniz EBA üzerinden de öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. Test sorularını cevap anahtarları ise ayrı bir pdf olarak hazırlanmıştır. 

Aşağıda verilen google drive bağlantıları ile testleri ve cevap anahtarlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Gmail hesabınız açık olursa indirme işleminiz daha kolay olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder