8.Sınıf Eşitsizlik Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Eşitsizlik Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf yeni nesil eşitsizlikler test soruları pdf olarak hazır :) Cevap anahtarlı 8.sınıf matematik eşitsizlik test soruları ile bu konuyu tamamen halledebilirsiniz.

Her sınavda eşitsizlik konusu ile ilgili çok soru çıkıyor lütfen dikkat edelim :) Ayrıca 8.sınıf matematik testleri kategorisi içerisinde yer alan yeni nesil 8.sınıf matematik testlerini de mutlaka çözün :)

Fasikül içerisinde yer alan eşitsizlikler konusu ile ilgili kısımları seçtim düzenledim ve toner dostu bir şekilde sizlere sunmak istedim. 

Ayrıca test soruları içerisinde kazanım testlerini de toplu bir şekilde bulabilirsiniz.

8.sınıf eşitsizlikler pdf dosyası içerisinde 72 soru yer almaktadır. 8.sınıf pdf yeni nesil eşitsizlikler test sorularının cevapları son sayfada yer almaktadır.

Ayrıca daha önce 519 soruluk köklü sayılar ile ilgili de bir çalışmayı cevaplitestler.com/8-sinif-uslu-koklu-sayilar-pdf bu adreste sizlerle paylaşmıştım. İsterseniz bu testi de indirebilirsiniz.

Kısaca aşağıdan indirebileceğiniz 8.sınıf 4.ünite pdf matematik test soruları MEB tarafından yayınlanan fasiküller içerisindeki test soruları seçilerek hazırlanmıştır. 

8.sınıf matematik 4.ünite konuları içerisinde eşitsizlikler konusuyla ilgili sorular yer almaktadır.

Burada yer alan soruları isterseniz EBA üzerinden de öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. Test sorularını cevap anahtarları ise son sayfaya eklenmiştir. 

Aşağıda verilen google drive bağlantıları ile testleri ve cevap anahtarlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Gmail hesabınız açık olursa indirme işleminiz daha kolay olacaktır.

 
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN LOGOYA TIKLAYABİLİRSİNİZ :)

8.SINIF EŞİTSİZLİKLER TESTİ İNDİR PDF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder