8.Sınıf Eşlik ve Benzerlik Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Eşlik ve Benzerlik Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf matematik eşlik ve benzerlik yeni nesil sorular ile bu konuda bol bol tekrar yapabilirsiniz. 8.sınıf eşlik ve benzerlik test soruları pdf formatında hazırlanmıştır.

8.sınıf matematik testleri kategorisi içerisinde daha önce sizlerle 1.ünite, 2.ünite, 3.ünite, 4.ünite  8.sınıf matematik testleri ile ilgili çeşitli paylaşımlar yapmıştım.

Bu paylaşımında ise 8.sınıf matematik 5.ünite eşlik ve benzerlik pdf test sorularını sizlerle paylaşmak istedim. 

8.sınıf matematik eşlik ve benzerlik test sorularının cevap anahtarı ise son sayfada yer almaktadır. Ayrıca lgs deneme sınavları pdf sayfasında yer alan pdf denemeleri de kesinlikle çözmenizi öneririm.

Ayrıca daha önce 519 soruluk köklü sayılar ile ilgili de bir çalışmayı cevaplitestler.com/8-sinif-uslu-koklu-sayilar-pdf bu adreste sizlerle paylaşmıştım. İsterseniz bu testi de indirebilirsiniz.

Eşlik ve benzerlik pdf test soruları ile ilgili lgs sınavında bir çok soru çıkmaktadır. Sınavda dikkat etmenizde büyük fayda var. 1.testte yer alan sorular kazanım testlerinden derlenmiştir.

Burada yer alan soruları isterseniz EBA üzerinden de öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. Test sorularını cevap anahtarları ise ayrı bir pdf olarak hazırlanmıştır. 

Aşağıda verilen google drive bağlantıları ile testleri ve cevap anahtarlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Gmail hesabınız açık olursa indirme işleminiz daha kolay olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder