8.Sınıf Çarpanlar ve Katlar Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular) - Test Çöz

27 Haziran 2022 Pazartesi

8.Sınıf Çarpanlar ve Katlar Testi İndir PDF (Yeni Nesil Sorular)

8.sınıf yeni nesil çarpanlar ve katlar  testleri ile bu konu ile ilgili kesik bilgilerinizi gidereceksiniz. 8.sınıf çarpanlar ve katlar testi pdf formatında ve cevap anahtarlı bir şekilde hazırlanmıştır.

cevaplitestler.com/8-sinif-matematik-testleri adresi içerisinde 8.sınıf matematik testleri ile ilgili tüm içerikleri pdf olarak indirebilirsiniz. 

Ayrıca cevaplitestler.com/p/8-sinif-testleri adresinde de 8.sınıflara ait tüm derslere ait testleri yine pdf formatında bulabilirsiniz.

8.sınıf lgs çarpanlar ve katlar yeni nesil pdf test soruları içerisinde yer alan bu sorular çıkmış lgs soruları, bursluluk sınav soruları ve il milli eğitim müdürlükleri tarafından hazırlanan sorulardan hazırlanmıştır. 

Çarpanlar ve katlar  yeni nesil pdf test soruları da çıkmış lgs soruları, bursluluk soruları ve il milli eğitim müdürlükleri tarafından hazırlanan sorulardan oluşuyor.

Aşağıda verilen pdf 8.sınıf çarpanlar ve katlar soruları  ile ilgili çözümleri yaptığınız zaman konu eksiğiniz kalmayacaktır. Cevap anahtarları da ayrı olarak eklenmiştir.

Daha önce 300 soruluk üslü sayılar ve köklü sayılar ile ilgili de bir çalışmayı cevaplitestler.com/8-sinif-uslu-koklu-sayilar-pdf bu adreste sizlerle paylaşmıştım. İsterseniz bu testi de indirebilirsiniz.

Burada yer alan soruları isterseniz EBA üzerinden de öğrencileriniz ile paylaşabilirsiniz. Test sorularını cevap anahtarları ise ayrı bir pdf olarak hazırlanmıştır. 

Aşağıda verilen google drive bağlantıları ile testleri ve cevap anahtarlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Gmail hesabınız açık olursa indirme işleminiz daha kolay olacaktır.



NOT : Çarpanlar ve katlar Test 1 içerisinde 20 soru orta seviye ve kazanımlara yönelik, test 2 içerisinde 25 soru orta seviye ve kazanımlara yönelik test 3 içerisinde ise 100 soru yeni nesil çarpanlar ve katlar test sorularıdır. 

15 yorum:

  1. çok güzel olmuşşşşşşşşşşşş

    YanıtlaSil
  2. çözümleri var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8.sınıf çarpanlar ve katlar test sorularının cevap anahtarları vardır. Çözümleri video şeklinde ya da yazılı şekilde yoktur.

      Sil
    2. cevap anahtarı nerde

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. 8.sınıf çarpanlar ve katlar testlerinin henüz video çözümleri yok ama ilerleyen günler de olması için hazırlık yapıyoruz

      Sil
  4. Çocuklar için harika. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. sitenizi seviyorum teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Emeğiniz için teşekkürler 💐

    YanıtlaSil
  7. güzel bir site bazen aksaklıklar olamasına rağmen soruları çok güzel ve soruları lgsde çıkmış sorularla benzerlik gösteriyor kesin çözülmesi gereken testler var.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir site ne zaman yeni nesil sorular arsam bu sitede arıyorum. Çok beğendim benden 10 puan

    YanıtlaSil